Afgelopen zondag 19 november telde ik circa 70 enthousiastelingen uit de mode industrie die graag het een en ander wilde horen over de uitdagingen voor de mode industrie rond duurzaamheid. Namens Sympany bracht ik de door ons gesteunde projecten ReBlend, Red Light Denim, Wool2, VRK Isolatie en ons pilot project in India in. Gerecyclede textiel in nieuwe producten: het heeft zeker de toekomst, maar moet nu van de pilot fase naar meer upstream komen. Mijn vraag tot slot was dan ook dat ieder die hierin een positieve bijdrage kan hebben, zich kan melden bij me. Het geïnteresseerde publiek had diverse vragen voor me die ik gelukkig kon beantwoorden. Ik hoop echt dat bedrijven samen met Sympany binnenkort te boek staan als GameChangers in fashion.

Marc Vooges, directeur-bestuurder

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather