Kennis is macht.
Waar zou u zijn als u niet op school had gezeten? Als u geen mensen in uw omgeving had gehad die u hadden leren ondernemen? Landen die kampen met armoede, missen de kennis om hun toekomst anders in te richten. Wij hopen dat u met ons deze kennis wilt overdragen.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen draait voor ons om drie M’s
Mens: Een eerlijk en zelfredzaam leven voor iedereen.
Milieu: Goed zorgen voor de aarde.
Meerwaarde: Duurzame bedrijven verdienen meer.

Waarom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Omdat het loont

MVO draagt bij aan de financiële prestaties van uw bedrijf. Bedrijven met volwassen duurzaamheidsprogramma’s genieten van een grotere klantloyaliteit, meer werknemerstrots en voeren een sterker merk. Bovendien realiseren ze winstmarges die ruim 2 % hoger zijn dan het branchegemiddelde.

Omdat u het wilt

Het gaat goed met uw bedrijf. U wilt iets terug doen, iets voor mens en aarde, iets voor de toekomst. Samen bekijken we of er een concreet project loopt dat aansluit bij uw ideeën of we bouwen samen een project op maat.

Omdat het moet

Soms wordt u gedwongen MVO op te pakken, door consumentenboycots, mediaschandalen, stakingen, of door bijvoorbeeld social return verplichtingen. Nog beter is het om dit voor te zijn door pro-actief een project te zoeken dat aansluit bij uw bedrijf. Uiteraard helpen wij u hier graag.

Sympany streeft naar een nauwe samenwerking waarbij we het meest uit uw bijdrage kunnen halen. Als ondernemer begrijpen we echter dat uw onderneming ook rugwind kan gebruiken. We zoeken naar synergie die uw organisatie een positieve boost geeft. En daarbij is er meer mogelijk dan u denkt.
Wat doen wij?
  • Wij halen textiel op als u een inzamelingsactie houdt.
  • Wij geven u kennis over recycling van textiel of brengen u in contact met partijen die u kunnen helpen bij uw duurzame doelstelling.
  • Wij zetten uw geldelijke donaties om in trainingen en opleidingen om gemeenschappen uit de armoede te helpen.
  • Wij helpen u met uw vraag.
Hoe kunt u helpen?
Marc_Vooges_-080461
Contactpersoon

Bestuurder
Marc Vooges
T: 030 657 0009

Mail Marc