Only for Men is een one stop-shop voor de man. Alles op het gebied van mode en meer; onder één dak vind je de mooiste merken in business, casuals, jeans en schoenen. Zowel online als in 12 fysieke winkels biedt Only for Men de beste merken op gebied van casual- en businessmode. Ook wordt er altijd gezorgd voor vernieuwende accessoires en onverwachte gimmicks en gadgets.

Totaalconcept voor de moderne man
De mannenmodeketen presenteert zich op een manier die de moderne man echt aanspreekt: duidelijk, ongedwongen en efficiënt. Gemak en service spelen daarbij een hoofdrol, tevens kun je er altijd terecht voor de beste deals. Altijd up-to-date blijven was nog nooit zo makkelijk: Voor iedere dag van de week en ieder moment van de dag hebben is er de juiste collectie om de man te kleden en er op en top uit te laten zien. Naast de bekende merken zijn er ook diverse ‘private brands’ met zeer aantrekkelijk prijzen.

Only for Men – Brands. Style. Life.
Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding en kundig personeel, wat de moderne man van alle leeftijden aanspreekt. De gasten van Only for Men ontvangen altijd goed advies op het gebied van verzorging en maken in een van de 12 fysieke winkels of online kennis met de nieuwste gadgets op www.onlyformen.nl. En dat uit zich in de mooie prijzenkast die inmiddels al goed gevuld is. Only for Men nam afgelopen maand voor de tweede keer de award voor Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Award in de categorie herenmode in ontvangst.

Only for Men Meets Sympany
Only for Men hanteert strenge kwaliteitscontroles op de collecties. Hierdoor blijkt dat sommige kledingstukken niet voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die Only for Men stelt. Ook Only for Men onderneemt graag maatschappelijk verantwoord en is op zoek gegaan naar een goede bestemming voor deze afgekeurde kleding. Hierin vond de Mensperience Stichting van Only for Men een goede aansluiting bij Sympany. Wanneer kleding niet door de kwaliteitscontroles komt, wordt deze kleding opgespaard tot een bepaalde hoeveelheid die vervolgens wordt gedoneerd aan Sympany. De kleding krijgt op deze manier toch nog een goede bestemming en verdwijnt niet op de afvalberg. Van dit kleine gebaar maakt Sympany een groot verschil!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather