We kunnen steeds meer stoffen recyclen
Waar ben je naar op zoek?

Nieuws

Instore inzameling Goosecraft

02 feb 2023

Vanaf 1 februari kun je kleding uit je kast, die je niet meer draagt, inleveren bij 1 van de winkels van Goosecraft in Amsterdam en de Fashion Outlet in Bataviastad. Samen met Goosecraft zetten we de stappen naar meer duurzaamheid in de modewereld. Elk kledingstuk is welkom en krijgt een nieuwe bestemming door Sympany.

 

Bezoekers van Goosecraft kunnen hun gedragen en/of kapotte kleding inleveren bij 1 van de inzamelpunten van het merk. Hiermee faciliteren ze een locatie voor hun klanten om gebruikte kleding in te leveren. De eerste winst op duurzaamheid is voorkomen dat kleding naar de afvalberg gaat. Samen met Goosecraft gaan we de ingezamelde kleding van het merk en hun klanten sorteren en herbestemmen op het gebied van reuse, repair en recycling.

 

Met Sympany nemen we retailers mee in het totale ecosysteem van inzamelen, sorteren, duurzame herbestemmingen en transparante rapportages.

De inzamelbox is gemaakt van 100% gerecycled karton en in de stijl ontwikkelt wat past bij het winkelconcept van het merk. Sympany verzorgt het hele proces van inzamelen, denkt mee aan klantactivatie en het circulair maken van de keten. ‘Met Sympany nemen we retailers mee in het totale ecosysteem van inzamelen, sorteren, duurzame herbestemmingen en transparante rapportages. We kijken erg uit naar de samenwerking met het merk’. Zo zegt Manager Retail van Sympany Wouter Reedijk.

 

Ook de stap zetten naar meer duurzaamheid? Wij nemen jouw organisatie mee in de reis naar een circulaire keten en ondersteunen in alle facetten. Bekijk ons retail programma en neem contact op.

Bekijk de reis van jouw T-shirt