Gisteren hebben veel van de 49 medewerkers en vrijwilligers van Sympany een leuke dag beleefd.
Eén keer per jaar organiseren we zo’n zogenaamde teambuilding-dag in Nederland. Dat vind ik een goede zaak, omdat we elkaar lang niet altijd zien. Zo zijn onze chauffeurs die in de noordelijke provincies rijden zelden in Utrecht. Dit geldt ook voor onze collega’s die in ons sorteercentrum in Eindhoven werken. Bovendien leer je elkaar kennen in een geheel andere omgeving dan tijdens gewone werkdagen.

Toch hoor ik een stemmetje in mijn hoofd die zich afvraagt of dit soort uitgaven wel passen bij een goede doelen organisatie. Kan dit geld niet beter worden besteed aan de doelstellingen van Sympany? Bij elke uitgave die Sympany doet, moet je dit m.i. afvragen.

De salarissen bij Sympany liggen over het algemeen onder het gemiddelde in de branche, de overige arbeidsvoorwaarden zijn ook niet buitenproportioneel. Dat in beschouwing nemend sta ik geheel achter deze kosten.

We hebben een leuke dag gehad en ik hoop dat we met z’n allen als team de geweldige uitdagingen die we tegen komen op een goede wijze het hoofd kunnen bieden.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather