Het is altijd plezierig als een andere sociaal ondernemer Sympany benadert voor samenwerking. i-did (slow fashion movement) heeft net als Sympany oren naar het recyclen van textiel. Niet-herdraagbare textiel is geen afval! i-did heeft bijvoorbeeld van tweede hands textiel vilt laten maken. En van dit vilt worden design producten gemaakt.

Wat wellicht nog belangrijker is, is dat op 24 november de awareness campagne voor consumenten “What moves you?” start. Op de webpagina van de campagne vind je vanaf dat moment 30 dagen lang verhalen, beelden en filmpjes waarin 30 bevlogen Nederlanders zich uitspreken over wat hen beweegt. Ook ontwerpen ze allemaal samen met i-did, naar eigen idee een vilten tas die ook in de campagne zichtbaar zal zijn. Samen met hen willen we een beweging op gang brengen om de textielafvalberg kleiner te maken.

Doe mee met onze Thunderclap-actie. Via onderstaande link kun je aangeven of je met Facebook, Twitter of Tumblr anderen op dit fraaie initiatief wilt wijzen. Het bericht wordt niet meteen verstuurd, maar opgespaard tot dinsdag 24 november om 17.30 uur tijdens onze officiële campagne lancering. In een klap gaan alle berichten eruit namens alle sympathisanten van “What moves you?” Op dat moment krijgen ook al jouw contacten van Facebook, Twitter en Tumblr ons bericht.

Ga dus snel naar: https://www.thunderclap.it/projects/33059-what-moves-you

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather