Doe mee en win een Dolfinarium Familiepas!

Woon je in de gemeente Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek of Putten? Doneer dan in de maand oktober textiel met jouw contactgegevens in een Sympany textielcontainer en maak kans op een Dolfinarium Familiepas!

Wat gebeurt er met jouw gedoneerde textiel?

Het textiel dat je doneert, wordt gesorteerd in de sorteervestiging van Sympany in Harderwijk. Dit sorteercentrum is in 2016 opgericht en draait op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (27 fte). Zij halen jouw contactgegevens uit het textiel. Aan het eind van de actieperiode wordt uit alle deelnemers één winnaar per gemeente getrokken.

Textiel is ideaal materiaal voor hergebruik. Gebruikt textiel wordt gesorteerd op kwaliteit en soort. Na sortering wordt herbruikbare kleding verkocht aan (inter)nationale partners. Wat niet geschikt is om opnieuw te dragen, wordt als grondstof ingezet voor veel nieuwe producten.

Wat kan je winnen?

6x  Dolfinarium Familiepas 2018 t.w.v. € 175,- (één per gemeente)

Hoe kan je meedoen?
  1. Ruim jouw kledingkast en huis op en stop al het textiel in een plastic (vuilnis)zak.
  2. Stop bij het textiel een A4 waarop je duidelijk jouw contactgegevens (naam, gemeente, telefoonnummer en e-mailadres) hebt vermeld.
    Je kunt hiervoor ook onderstaand contactformulier gebruiken, dan weet je zeker dat alle gegevens volledig zijn.
  3. Sluit de zak goed, dit is van belangrijk om het textiel tegen vocht en vuil te beschermen.
  4. De actie geldt de hele maand oktober, dus als je in deze periode een zak met textiel in een van de textielcontainers van Sympany in jouw gemeente doneert, maak je kans op een prijs.

Ruim snel jouw kledingkast en huis op, doneer het textiel in de textielcontainer van Sympany en wie weet behoor jij tot één van de zes winnaars!

De winnaars worden in week 47 bekend gemaakt.
Voor vragen over de winactie neemt u contact op met winactie@sympany.nl.