We kunnen steeds meer stoffen recyclen
Waar ben je naar op zoek?

Kleding recyclen

We verkopen wat herdraagbaar is. En recyclen wat overblijft.

Het geld dat we verdienen, investeren we in innovatie. Zodat we van elk stukje stof straks weer iets waardevols kunnen maken.

De textielindustrie is aan het veranderen. Duurzaamheid en duurzaam geproduceerde kleding worden steeds populairder maar ook de fast fashion en de productie van kleding blijven toenemen. Sympany krijgt steeds meer kleding die niet herdraagbaar is en moet om die reden duurzame innovatieve oplossingen zoeken voor dit textiel. Wij werken samen met verschillende partners om de oude niet meer te herdragen kleding een nieuwe bestemming te geven door middel van recycling.

 

Sympany streeft ernaar om deze recycle kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten. Samen met partners zetten we dit textiel om tot circulaire grondstoffen en producten en zetten deze in de markt. De doelstelling  is om het recyclebare textiel zo hoogwaardiger mogelijk om te zetten. Er lopen diverse trajecten op circulaire grondstoffen of producten te maken van het ingezamelde textiel. Benieuwd wat we allemaal doen op gebied van kleding recyclen?

 

Circulair textiel

Bekijk de reis van jouw T-shirt