We kunnen steeds meer stoffen recyclen
Waar ben je naar op zoek?

Een fijne en veilige werkplek voor iedereen.

Een fijne en veilige werkplek voor iedereen, dat is wat we als Sympany willen. Dit hebben we vastgelegd in de Ethische Code. Onze kernwaarden zijn de basis voor het uitvoeren van onze activiteiten en daarom het uitgangspunt voor de Code. Het laat zien hoe we de missie en waarden van Sympany uitdragen. Het is belangrijk dat iedereen die bij, voor en met Sympany werkt de Code kent en werkt volgens deze Code.

 

Een veilige (werk)omgeving is onze gezamenlijke Verantwoordelijkheid. Bij Samenwerkend gaat het om de toewijding om elkaar te ondersteunen en te versterken. Duurzaamheid geeft ons handvaten voor een bewuste levenshouding ten opzichte van onszelf en onze omgeving. Vernieuwend geeft ons inzicht en kracht om de zaken elke keer net iets beter of anders te doen.

 

We willen dat mensen zich vrij, vertrouwelijk en laagdrempelig kunnen uitspreken over (mogelijke) misstanden. Daarom maakt het Spreek-je-uit-protocol onderdeel uit van de Ethische Code. In dit protocol staat beschreven waar en hoe mogelijke misstanden gemeld kunnen worden.

 

Het juiste doen, iedere dag, ook als er niemand kijkt, gaat veel verder dan het naleven van wettelijke en ethische regels. Het gaat erom dat we een cultuur van integriteit creëren die de basis vormt voor ons handelen. Dit vormt de basis voor ons succes.

 

Wil je misstanden melden?

Zie, hoor of ervaar je iets dat niet in de haak is? Stuur dan een mail naar dit mailadres. We behandelen alle mails vertrouwelijk en we proberen zo snel mogelijk te reageren.

Bekijk de reis van jouw T-shirt