Doe mee en win een Dolfinarium Familiepas!

Woon je in de gemeente Ermelo, Elburg, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek of Putten? Doneer je textiel in een Sympany textielcontainer en maak kans op een Dolfinarium Familiepas!

Wat gebeurt er met het textiel?

Het textiel dat je doneert, wordt gesorteerd in de sorteervestiging van Sympany in Harderwijk. Dit sorteercentrum is in 2016 opgericht en draait op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (27 fte). Zij halen de kaarten met contactgegevens uit het textiel. Aan het eind van de actieperiode worden uit alle deelnemers 3 winnaars per gemeente getrokken.

Textiel is ideaal materiaal voor hergebruik. Gebruikt textiel wordt gesorteerd op kwaliteit en soort. Na sortering wordt herbruikbare kleding verkocht aan (inter)nationale partners. Wat niet geschikt is om opnieuw te dragen, wordt als grondstof ingezet voor veel nieuwe producten.

Wat kan je winnen?

6x  Dolfinarium Familiepas 2018 t.w.v. € 175,-

Hoe kan je meedoen?
  1. Ruim je kledingkast en huis op en stop al het textiel in een goed afgesloten plastic zak. Voor de kwaliteit van het textiel is het belangrijk om het textiel droog te houden.
  2. Stop in de kledingzak een kaartje met duidelijk je contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres) erop vermeld (of download onderstaand contactformulier).
  3. Doneer in oktober een zak met textiel in een van de textielcontainers van Sympany in jouw gemeente.

Dus ruim je kledingkast en huis op en win een leuke prijs!

De winnaars worden in week 47 bekend gemaakt.
Voor vragen over de winactie neemt u contact op met winactie@sympany.nl.